Tak..

Bedre sent end aldrig

image

Vi blev gift for snart 3 år siden, skøn dag med skønne mennesker! I gave fik vi blandt andet et gavekort til en valgfri oplevelse af min bror. Der er så bare sket så meget de sidste 3 år, atvi slet ikke har fået brugt det og forleden dag opdagede jeg så til min skræk, at gavekortet udløber her d. 31 okt!! Panik!!!

Derfor har vi brugt aftenen på at bestemme os for hvad det her gavekort så skulle bruges på! Vi har haft mange ting oppe at vende. Blandt andet wellness, jodlekursus og biograf tur, men til sidst endte vi med at stå med 2 kandidater. Kro/hotel ophold eller sølvkort til Tivoli.

Vi har vejet for og imod og er nu endt med at købe et kro/hotelophold! Vi har aldrig været på bryllupsrejse, så den her tur blir en mini bryllupsrejse og hold nu op hvor jeg glæder mig! Dato og sted er endnu ikke på plads, men det kommer! Og så er der liiiige den der detalje med børnepasning vi lige ska ha på plads..

Uanset hvad, så er det fantastisk endelig at ha en lille god ting at gå og se frem til her imellem alle de dårlige og dumme ting der ramler ned over vores familie.

1 kommentar

  • siwknu@gmail.com

    Hvor er der bare fantastisk smukke. I fortjener det også så meget. Og tror i vil have godt af kun jer 2 at komme lidt væk og få alt på afstand og bare være mand og kone
    Hvis det er en hjælp tager vi gerne Bella i de dage.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak..