Om tanker der ikke vil ud..

Tak..


Kræften fylder forfærdelig meget lige nu. På trods af at den heldigvis ikke længere bor i min krop. Men hvor er jeg dog dybt taknemlig for at jeg er her endnu! At kræften alligevel var god ved mig og lod mig slippe med skrækken, at jeg får lov til opleve Pusles 1 års fødselsdag, at jeg forhåbentlig får lov til at opleve alle 3 piger vokse op.

Så tak til jer der støtter kræftens bekæmpelse. Tak for at i har givet mig en ekstra chance i livet..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om tanker der ikke vil ud..