Sort...

lidt nyt om genoptræning og nye veninder…

Nu må jeg hellere få kradset lidt ned igen. Det er et stykke tid siden jeg har fået skrevet, der er bare så meget i hverdagen og jeg er totalt smadret når kl slår 19!

Jeg går stadig til genoptræning 2 gange om ugen, mandag og fredag. Jeg starter ud med at være i varmtvandsbassin i en times tid og bagefter kommer jeg så ind til min Fys som masserer og river lidt i benet. Det er super godt og jeg kan virkelig mærke at det varme vand får varmet benet rigtig godt igennem.

De sidste 14 dage har jeg så haft en studerende inde over. Det er virkelig også godt og Morten, som han hedder, er smadder dygtig! Det er hans sidste praktik periode og han kan virkelig sit kram.

Han laver nogle lidt andre øvelser end min faste Fys, og så har han lavet et træningsprogram til mig til derhjemme. Oven i det, så lægger han tape på mit knæ og mit ar. Det er jeg virkelig imponeret over! Det tager smerten med det samme!

Det fede ved at ha en studerende inde over, er at han meget bedre kan fordybe sig i ens problematikker. Min faste Fys har jo en stram tidsplan som han skal overholde og derfor er der kun sat begrænset tid af til hver patient. Studerende kan meget bedre disponere over de få patienter de har med at gøre plus det er sundt at få nye friske øjne på.

Det er fantastisk!

Men det er faktisk ikke kun træningen der giver mig noget i øjeblikket.

Når jeg er i bassin, er jeg i sammen med 2 andre piger. De har begge haft kræft. Det er så fedt at snakke med nogen som er i samme båd som en selv, at jeg har nogen at spejle mig i, som har de samme problematikker som jeg. Det er rart at der er nogen der forstår, at selvom jeg ikke har kræft i kroppen mere, så er det ikke ude af sindet og jeg skal leve med det resten af livet. Kontroller, angst, risikoen for at det kommer igen osv..

De to tøser har givet mig SÅ meget på den korte tid jeg har kendt dem og det er virkelig stort!

I morgen skal jeg være med til noget undervisning af Morten og hans medstuderende hvor han vidst nok skal vise hvad han gør osv. Og fredag skal hans underviser være med under min behandling. Det blir ret spændende..

Alt i alt er jeg super tilfreds med mit genoptræningsforløb, på trods af at der egentlig ik rigtig sker så meget. Og det hjælper bestemt også på psyken, de bedre tanker er begyndt at komme igen..

og jeg holder fast i dem…

Ingen kommentarer endnu

Smid endelig en kommentar. Det varmer så meget når folk følger med og støtter.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sort...