Lidt om genoptræning og en ny hverdag...

Nu må det være slut…

image

Ny gider vi ikke flere hospitaler!

Bella har betændelse i ørespytkirtlen på højre side. Hun var en smule hævet under øret da hun kom i seng igår og hun havde en smule feber. Hun fik lidt Panodil og faldt i søvn.

Men omkring kl 23.30 vågnede hun igen og havde virkelig ondt og var virkelig hævet. Hun ku næsten ik åbne munden og hverken spise eller drikke. Jeg fik snakket med vagtlægen og se ville gerne se på hende.

Danni var på job, men fik heldigvis lov til at gå tidligere, så omkring midnat, kørte han og Bella afsted til Herlev børneakutmodtagelse.

Her blev hun undersøgt, fik lidt Panodil og blev bedt om at komme igen her til morgen til scanning og blodprøver.

Vi var i seng omkring kl 3 og så op igen kl 7, afsted med Alberte og Pusle i institution og så afsted til Herlev igen. Hun var virkelig bange og ville absolut ingenting.. Men da det gjaldt var hun mega sej! Hun tog scanninger i stiv arm og kun med en lille smule frygt til blodprøvetagningen.

Nu sidder vi og venter på at komme ind til børnelægen og har lige haft besøg af de sødeste hospitalsklovne som sang og spillede og hyggede om Bella, vi er trætte og vil gerne hjem snart, men Bella er ved godt mod, omend lidt utålmodig..

image

Ingen kommentarer endnu

Smid endelig en kommentar. Det varmer så meget når folk følger med og støtter.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om genoptræning og en ny hverdag...