Jeg vil gerne være glad...

Skide fed mandag!!

I fredags var det en mandagsfredag, i dag har det været en fredagsmandag!

I morges startede jeg elastikudfordringen eller a complaint free World 21 Day Challenge.

Det er gået overraskende godt, min elastik har kun skiftet håndled én gang, men jeg er sikker på at det er fordi dagen i dag har været super! Vejret har været fantastisk det meste af dagen og jeg har bare været glad! Sådan helt ind i maven. Jeg er ret sikker på at den her forvandling ikke bare sker fra den ene dag til den anden.

Men i morgen klør jeg på igen og prøver at få alle de positiver sider frem i tingene.

Genoptræningen i dag gik også overalt forventning! Det har jo stået temmelig stille og sågar været gået tilbage imens og efter jeg fik strålebehandling. Når jeg selv har bøjet benet, eller forsøgt, har det været på 30 grader, så vi Morten har bøjet det, nærmest med vold har vi været på 48-49 max!

Pt er jeg i varmtvandsbassin mandag og fredags i ca en time og efterfølgende er jeg hos en fysstuderende som laver en masser øvelser med mig. Det har som sagt ik givet så forfærdelig meget, men så i dag! Lige pludselig! Der skete der noget!! Morten, som min studerende hedder, lavede en ny øvelse hvor jeg lå med underkroppen hævet og benet ud over kanten og så strakte han og bøjede benet samtidig.

Det resulterede i at når jeg selv bøjede det, kom det op på 48!! Og når Morten brugte kræfter, kom vi op på 54!! Det var crazy og den bedste start på dagen og ugen! Hold nu op et selvtilligsboost og gå-på-mod det gav!!

Nu ska den bare ha gas, specielt hen over julen hvor jeg ikke skal afsted pga ferien. Det ku være sejt hvis den var endnu højere oppe efter ferien!!

Jeg er mega glad og stolt af mig selv!

Armbåndet sidder på venstre hånd og humøret er i top!! image

 

Ingen kommentarer endnu

Smid endelig en kommentar. Det varmer så meget når folk følger med og støtter.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil gerne være glad...