Creed

This is me, then…

Det gik faktisk op for mig at jeg ikke har fortalt hvem jeg er. Derfor kommer der lige sådan et forsinket “her er jeg” indlæg..

image[wpsocialite]

Jeg hedder Rikke. Jeg er er 29 år gammel, født i ’86 på Hvidovre hospital.

Jeg er vokset op i en lille by der hedder Tølløse, sådan ca midt imellem Roskilde og Holbæk. Da jeg var 19 flyttede jeg til Roskilde og et års tid senere til Glostrup. En kort periode var jeg væk fra Glostrup, men er tilbage igen.

Jeg er gift med Danni på 3. år, vi har kendt hinanden i 10 år til august! (Giiisp!!) Vi har 3 søde piger, Bella på 5 1/2 år, Alberte på 4 år og Pusle på 11 måneder.

image

Jeg har altid sunget og i de ældre klasser i folkeskolen fik jeg undervisning i sang og stemmedannelse. Jeg spiller også guitar, omend det er meget begrænset hvad jeg får spillet efter jeg har fået børn.

En stor passion jeg har, er amerikanerbiler. Min far har haft amerikanerbil siden han var ung, så det ligger i blodet og det bedste jeg ved er sommer med lyden af V8’er og duften af brændt gummi og benzin! Som barn gik hver weekend hele sommeren, med træf i Danmark og Sverige og jeg har haft de fedeste oplevelse igennem min barndom og ungdom i den forbindelse. Desværre har jeg ikke selv amerikanerbil og vi er heller ikke afsted til træf særlig ofte, men det er en ting som altid vil ligge mit hjerte nær!

Desuden er jeg kæmpe laknørd. Neglelak nørd! Jeg elsker at sysle med lak og lave fine negle. Ikke med kunstige negle osv, jeg bruger kun ganske almindelig lak! Nogen synes det er tosset, men dem om det. Jeg synes det er smadder hyggeligt!

Når jeg ikke er sygemeldt, arbejder jeg i DSB som togfører. Altså den der klipper billetter, skriver afgifter og fløjter til afgang. Det er et rigtig godt job, med mange nye udfordringer hver dag. Aldrig 2 dage er ens og jeg elsker den kontakt jeg har med passagererne.

I juli måned ’15 fik jeg konstateret sarkom kræft i venstre ben, liposarkom hedder det. Sarkomer er meget sjældne og det er vidst kun ca 1% af alle kræftformer som er sarkomer. Jeg blev opereret 4 dage efter jeg fik diagnosen hvor de heldigvis fik det hele med ud. Jeg har efterfølgende fået strålebehandling og er i skrivende stund i fuld gang med et intensivt genoptræningsforløb.

Jeg kan ikke bøje mit ben som følge af operationen, men kæmper som skrevet for at det skal blive så normalt som muligt!

Det var lidt om mig bag skærmen, jeg vil med glæde fortælle mere, så bare sig til..

6 kommentarer

  • Du er så sej!

    Jeg følger med i din kamp på sidelinien, og håber at du klarer dig god igennem.

    Spændende med dit møde morgen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Morgensol

      Tusind tak! Både for din søde kommentar, men også fordi du følger med! Det er bare så fedt at der er nogen der hepper..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsa

    Du er da for sej, 3 små børn og et kræftforløb, så sku man da ha en guldmedalje!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Morgensol

      Tusind tak. Det er bestemt heller ik en dans på roser! Det er det hårdeste jeg nogensinde har prøvet!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Kære Rikke.
    Hel tilfældigt dukkede et billede af dig op på Instagram og jeg genkendte dig med det samme.
    Hvis ikke jeg tager meget fejl, så er vi begge vokset op i Kr Eskilstrup og boede tæt på hinanden og boede ligeledes tæt på hinanden i Soderup, hvor jeg kan huske at jeres hus (Bihuset ) brændte.
    Jeg husker tydeligt din fars biler og at vi har leget sammen hjemme i jeres have.
    Ved ikke om du kan huske mig, men jeg hedder Tanja og er 2 år ældre end dig. Jeg gik også på Stestrup.
    Er ked af at læse om din sygdom og sender dig alle de bedste tanker i verden. Kan se at du har 3 dejlige børn, og som mor til to, så ved jeg at du vil kæmpe alt hvad du overhovedet kan for, at komme godt ud på den anden side.
    Ha’ det rigtig godt Rikke. Og stort kram herfra.
    /Tanja (Møller).

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Morgensol

      Hej Tanja. Ej hvor sjovt at du faldt over mig. Jeg kan sagtens huske dig. 🙂 Ja det er noget værre rod med den sygdom. Heldigvis er jeg jo rask nu og kæmper så “kun” med følgerne. Men så giver sådanne beskeder som din lige et ekstra pust af vilje og gåpåmod. 🙂

      Jeg håber det går dig godt. 🙂

      Vh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Creed