At gå i stå..

Aflyst fødselsdag og nye øvelser..

imageFrk ballademager blir jo et år på mandag.

Vi skulle ha holdt fødselsdag for hende i dag, men pga den seneste tids kaotiske tilstande her i hjemmet, måtte vi simpelthen aflyse. Så vi nøjedes med at spise aftensmad med mormor, morfar og onkel. Smadder hyggeligt og stille og roligt. Så er man lidt glad for at hun er så lille og alligevel ikke forstår noget af det, det havde været noget andet hvis det havde været Bella eller Alberte.

Men det passede også min krop helt fint, at det bare var stille og roligt, jeg har haft vilde smerter i dag! Da jeg vågnede og stod ud af sengen, forsvandt mit ben fuldstændig under mig! Jeg havde ingen kræfter i det! Det var fuldstændig den samme følelser som da jeg stod ud af hospitals sengen første gang efter jeg var blevet opereret! Jeg blev temmelig forskrækket!

Heldigvis ved jeg godt hvad grunden er, i går var jeg jo nemlig til genoptræning og jeg ved at jeg er øm i dagene efter. Og så var det lige lidt mere ekstremt her til morgen, fordi jeg lavede nogle nye øvelser igår.

Blandt andet sad jeg og trænede på en benpresser med det dårlige ben! Det var fucker hårdt, sku jeg hilse at sige! Men jeg ku mærke at det gav godt de rigtige stedet og jeg håber meget at det kan resultere i at jeg får lidt flere kræfter i benet. Det kunne måske gøre at jeg igen kan køre bil, hvilket er et af mine hovedmål!

Jeg hader at være afhængig af andre og det må man i den grad sige at jeg er i øjeblikket! Og så er det bare for underligt at eje en bil man aldrig selv har kørt!

Jeg har stadig mange smerte og lige nu, der er mandag ret tæt på, i forhold til at fyssen skal hive i benet allerede der!

Men, det går stille og roligt fremad og det er det vigtigste!

Ingen kommentarer endnu

Smid endelig en kommentar. Det varmer så meget når folk følger med og støtter.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At gå i stå..