At acceptere og forberede sig...

Gode svar og ny scanning..

Jeg var jo inde på riget i mandags for at få svar på de kontrolscanninger jeg var til for 14 dage siden. Alt var heldigvis rigtig fint og jeg fik også snakket lidt med lægen om evt operation for at få mere bøjning på.

Det står jo temmelig stille med det ben, og min Fys har nu meldt ud at han mener at det er et brissement, der er næste skridt.

Et brissement er en operations hvor man blir lagt i narkose og så bøjer de simpelthen benet med vold og magt. Evt skal de også ind og fjerne arvæv. I starten var jeg mega bange for det! Jeg synes det lød SÅ ulækkert og smertefuldt og ville for alt i verden undgå det. Men nu er jeg kommet frem til, at hvis det er det der skal til, så er det sådan det er.

Så nu venter jeg på at kirugerne får fundet ud af om de tør og hvis de tør, hvornår det skal være.

årh ja, lægen der gav mig svarene, opdagede da også lige at de havde glemt at indkalde mig til scanning af maven. Så det sku jeg lige vente på at få en indkaldelse til. Allerede i dag ringede de og fortalte at jeg har fået en tid i morgen.

Så på trods af at de har kvajet sig, så er jeg imponeret over hvor hurtigt jeg har fået en tid.

Svarene skal jeg ind og ha d. 8.

Så i morgen blir lidt spøjs, først til genoptræning og bagefter i scanner. Og så hjem og holde weekend!

 

Ingen kommentarer endnu

Smid endelig en kommentar. Det varmer så meget når folk følger med og støtter.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At acceptere og forberede sig...