Halvårs dag...

Optursmandag!!

ENDELIG!! Endelig lidt fremskridt!!

Jeg har i dag, som alle andre mandage, været til genoptræning! Og saftsuseme om ikke der var et lille men solidt fremskridt! Jeg er begyndt at sidde i benpresser og det virker bare!!

Da vi startede i dag hos fyssen, var min bøjning når jeg selv bøjede det på 46 grader, når fyssen pressede var vi på 55.

Og hold nu fast! Efter træning på benpresseren og en tur til første sal på trapperne, kunne jeg selv bøje benet 52 grader oooog…. Med fyssens hjælp, røg det op på 60 grader!!!

Det føles SÅ godt med lidt fremskridt, det har jeg virkelig haft brug for, og det har givet mig blod på tanden igen til at klø på.

Men her stopper optursmandagen ikke! For på vej hjem fra Fys, fik jeg mail fra kommunen om, at Bella har fået plads på den skole vi har ønsket. Yay! Armene kan næsten ikke komme ned. Hun skal starte i SFO til april og i skole til august! Det er bare lige om lidt! Gisp..

Det her positivitetsboost og bestemt også det mere solrige vejr, har jeg haft SÅ meget brug for. Den vej må det meget gerne blive ved med at gå!

1 kommentar

  • Jeanette

    Fantastisk med lidt fremskridt og masser positivitet!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halvårs dag...