Lidt om at skulle til at køre bil..

Frisørtid!

image

Min kære mand var i dag hos frisøren og få ordnet hans efterhånden rimelig vilde manke! Han har i nogle år haft halvlangt hår, sådan Jax-style, men nu var tiden altså til at få det af.

Han blev smækker lækker og jeg fik i den grad blod på tanden til også at få gjort noget ved min rodebunke på hovedet.

Så d. 19 har jeg bestilt tid til den helt store omgang hos vores faste frisør.

Men så melder det store spørgsmål sig; hvad hulan skal jeg ha lavet!?

Jeg skal i hvert fald beholde min længde, jeg vil gerne have endnu længere hår end jeg har nu, så det ville være fjollet at klippe det kortere. Så spidserne skal bare studses og så skal jeg ha noget farveværk i.

Jeg har været rødhåret i mange år og en enkelt gang har det været orange og rødt i et flammehav. Sidst jeg blev farvet, blev det farvet mere hen af min naturlige mørke brune farve, så nu ku jeg godt tænke mig noget helt andet. Jeg drømmer lidt om at få det lysnet, ikke sådan klorinblond, men mørk blond/karamel eller gå all in og få lavet silver/lilla/lyserød nuancer.

Spørgsmålet er om det lyse vil klæde mig eller jeg kommer til at ligne en gammel kone.

Jeg er simpelthen i vildrede.. Det eneste jeg ved med sikkerhed, er at det kun kan blive bedre..

 

Ingen kommentarer endnu

Smid endelig en kommentar. Det varmer så meget når folk følger med og støtter.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om at skulle til at køre bil..