Officilet handicappet

Jeg hader travle dage..

image

4. behandling i dag.

Nu har jeg fået overskud til at sidde og læse, det gør at tiden derinde går lidt hurtigere. Tirsdag havde jeg virkelig krise, det var så uoverskueligt at vide at jeg havde 38 gange tilbage a 1,5 time pr gang. Jeg fik 33 strålebehandling, hvilket også var virkelig meget, dette er bare 100 gange værre! Ikke fordi det kan mærkes, men simpelthen fordi det er så længe man skal være i det. Og der i tirsdags var jeg rent faktisk i tvivl om jeg overhoved kunne gennemføre, og overvejede om jeg bare sku droppe det hele. Selvfølgelig gør jeg ikke det, men tanken strejfede mig mere end én gang. Så det er enormt rart, at tiden er begyndt at gå en smule hurtigere.

Om torsdagen har de personale møde, nede i trykkammerteamet. Derfor er tiderne rykket en time, så min behandling først starter kl 13 og slutter kl 15. Det er lidt af en udfordring ift afhentning af unger, specielt som i dag hvor Danni skulle afsted allerede kl 14. Og lige præcis i dag, var der fernisering af en masse fine kunstværker i Bellas børnehave, så jeg var seriøst presset. Heldigvis kom min mor ind og hjalp med at hente unger og lave mad. En kæmpe hjælp som jeg i den grad værdsætter!

Resten af marts, har Danni været “så heldig” at score tidlige vagter, hvilket betyder at jeg skal hente unger alene. Heldigvis er det kun 2-3 vagter det drejer sig om, men det blir brandhårdt.

Nu er stængerne smidt op og aftenen skal kun indeholde afslapning.

Shit hvor jeg glæder mig til weekend!

 

Ingen kommentarer endnu

Smid endelig en kommentar. Det varmer så meget når folk følger med og støtter.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Officilet handicappet