Update og optur!

Tilbage til hverdagen og familie og lidt om træning

image

Det har været en vanvittig tid, tiden med trykkammer.

Men det er slut nu! I mandags havde jeg min sidste behandling og selvom jeg har nydt min daglige “get-away” med tid til at læse og tænke uden at blive forstyrret, så er jeg vanvittig lettet over at det er overstået! Det har virkelig påvirket vores hverdag voldsomt, langt mere end jeg havde forestillet mig. Jeg har været enormt afhængig af Danni når jeg skulle frem og tilbage og han har været enormt bundet af at skulle fragte mig. Det har taget hårdt på ham.

Da jeg fik strålebehandling i efteråret sidste år, var jeg også afsted hver dag, men det var for det første på Herlev, som er en del tættere på Glostrup end riget, og så tog det max 20 min fra jeg blev kaldt ind, til jeg var ude igen. Med Trykkammerbehandlingen har det taget ca 2 1/2 time hver dag og så kom transporten på minimum en time, hver vej oven i! Mandag og fredag har jeg været på riget fra 9.15-14 fordi jeg jo samtidig har gået til genoptræning som jeg plejer. Benhårdt program. Men det er slut nu, heldigvis.

Så nu hedder det pleje af familien og parforhold. Og jobstart!

I sidste uge var jeg til møde med min chef om opstart af job. Datoen hedder d. 6 juli, det er lige om lidt! Men jeg glæder mig, jeg glæder mig til at komme tilbage til mine fantastiske kollegaer og tilbage til livet. Det blir det, det næste lange stykke tid blir dedikeret til. Danni har pt ferie og den skal bruges på kvalitetstid, hygge, oplevelser og kærlighed. Vi trænger så meget til ikke at skulle tænke på sygehus, behandlinger, tidsplaner, osv. Dog kommer der til at være lidt hospital, da jeg skal fortsætte med min træning.

Pt har jeg den sødeste fysstuderende inde på riget. Hun er vanvittig dygtig og har allerede skabt vildt gode resultater. Anden gang jeg trænede med hende, fik hun bøjet mit ben 70 grader. Så meget har vi aldrig været oppe på før. Så hun blev ret hurtigt min nye bedste ven. Det er så gået lidt nedad igen, men det er ok, det er ikke blevet dårligere end hvad jeg før har haft den på. Der er stille og roligt fremskridt og det er bare så vigtigt.

Mia, som fyssen hedder, skal til eksamen sidst i juni, og når hun stopper, så er mit træningsforløbet på riget også slut. Det blir virkelig underligt. Og skræmmende, sådan at blive sluppet helt. Jeg skal have undersøgt om jeg kan få noget træning igennem kommunen, det vil være tåbeligt at slutte med at træne når nu der endelig er fremgang.

Woaw det blev langt, men det er også længe siden jeg har skriblet og der er virkelig sket meget, der sker også ting og sager på boligfronten, vi har solgt vores villalejlighed, vi mangler dog lige at få de sidste ting på plads i forhold til kontrakt osv, men står til at skulle flytte inden for den nærmeste fremtid, det skal give os ro og fred i sindet, men det tænker jeg at skrive lidt mere om senere..

Adios..

Ingen kommentarer endnu

Smid endelig en kommentar. Det varmer så meget når folk følger med og støtter.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update og optur!