Smerter og gråvejr...

Update og optur!

image

Puha, sikke en larmende stilhed her har været det sidste stykke tid. Overskuddet og tiden har simpelthen ik været til at få skrevet herinde. Jeg har sindssygt travlt hele tiden, det der trykkammer tager al min tid, jeg har faktisk aldrig haft så travlt, som efter jeg blev sygemeldt. Lidt vildt når man nu burde slappe af og komme sig. Det har jeg så ikke tid til.

Nå men nu er tiden kommet. En lille Update.

Den seneste tid har været enormt svær. Primært fordi jeg er træt. Ikke bare fysisk træt, men psykisk træt, træt af modgang og ting der ikke fungerer. Træt af tanker, følelser, smerter og bekymringer. Jeg er træt af at intet går vores vej og at vi blir ved med at få væltet lort ned i hovedet hver gang vi tror at det bare går en smule fremad.

Vi vil vanvittig gerne ha noget større at bo i, vi er ved at få pip af kun at ha omkring 80 kvm til 5 mennesker, men det er ikke noget man bare lige gør. Og vi ved at vi nok ik kan blive i Glostrup da husene simpelthen er for dyre og lejlighederne har 15-20 års ventetid! Men hvor hulan skal vi så hen i verden. Det er skide svært, for Bella er sindssygt glad for sin SFO og har allerede fået mange gode veninder. Men jeg tror desværre ikke der er nogen vej uden om. Det er en kæmpe bekymring og byrde og noget der fylder helt afsindigt!

Det er sådan lidt en ond cirkel, for vi blir skøre af at blive her og vil sindssygt gerne ha noget andet at bo i, men det er sindssygt belastende psykisk og vi trænger bare til at få ro på! Men ro kan vi ikke få før vi har fundet et sted hvor vi kan blive i mange år..

Oven i husbekymringer, er vores bil også gået i stykker, igen.. Og selvfølgelig på vej hjem fra Århus. Først havde vi mekaniker ude i Skanderborg og så døde den i Nyborg. Heldigvis har danni familie der, så vi fik noget mad og hyggede os i nogle timer inden vi tog toget hjem. 12 timer tog det os at komme hjem til Glostrup.. Tåbeligt..

Men ødelagt bil er også lig med mekaniker regning. Oven i det fik vi 2 uventede regninger, så økonomi er også noget vi døjer med..

og sidst men ikke mindst, så er det manglende fremskridt i forbindelse med mit stive ben virkelig også psykisk vanvittigt! Intet fremskridt har der været…

Lige i stil i dag!

i dag er jeg startet hos en fysstuderende der hedder mia, hun er sindssygt sød. Og så er hun skide dygtig! Jeg ved ik om hun har magiske hænder eller om det mon er behandlingen der er begyndt at løsne det hele lidt, men efter første møde med hende, til en konsultation på ca 25 min, så fik hun saftsuseme benet op på 65 grader!! Det højeste vi har fået det, er 60 grader og det var efter varmtvandsbassin, massage osv.

Det er SÅ fedt!! Jeg er faktisk begyndt at tro på at det kan blive bedre og hele dagen har jeg rendt rundt i en lille boble af glæde!! 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Så nu skal det bare forsætte sådan, også efter de sidste 12 gange af Trykkammerbehandlingen!

Jeg krydser alt hvad jeg kan!!

1

  • For fanden hvor trænger I også, ja du, til medgang . Åh hvor kan jeg godt forstå det bare spænder ben og driver en ud psykisk. Håber på det vender nu 🍀🍀🍀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smerter og gråvejr...