Tilbage til hverdagen og familie og lidt om træning

Lidt om det der gir mening

image

Igår var en festdag!

Kræftværket på Rigshospitalet, som er et frirum for unge med kræft, og Ungkræft er gået sammen om at lave verdens bedste guide til unge der blir ramt af kræft! Og igår var jeg en del af et ungepanel som skulle brainstorme og komme ideer til hvad denne guide skal indeholde. Vi bidrog med personlig erfaring, holdninger og ideer til hvad det skal fortælles og svares på af spørgsmål, når en ung får den fordærdelige besked, at de er ramt af kræft på ene eller den anden måde. Det var fantastisk at være en del af og der kom SÅ mange gode inputs! Vi kom rundt om rigtig mange emner og problematikker som der opstår i forbindelse med sådan et forløb, ‘Hvem er jeg nu? Hvordan får jeg hjælp til alt det praktiske?  Hvordan får jeg det sagt til min omgangskreds?’ Og en masse masse andre relevante ting. Der mangler virkelig sådan guide og vi kunne alle, i ungepanelet, nikke genkendende til på den ene eller den anden måde at mangle noget information eller et sted at slå helt basale spørgsmål op. Men det kommer der nu!

Der går et stykke tid før den er færdig og blir implementeret, men jeg er sikker på at den vil gøre gavn på landets hospitaler.

Senere på året skal vi mødes igen for at evaluere det der blir lavet, jeg glæder mig allerede til at se resultatet

Jeg håber at de unge der er så uheldige at få kræft på den ene eller anden måde, vil få glæde af guiden i forhold til nogle af de spørgsmål, der uden tvivl dukker op i tankerne når man står over for sådan en diagnose og muligvis få lidt ro ved at vide at de absolut ikke er alene i det!

Ingen kommentarer endnu

Smid endelig en kommentar. Det varmer så meget når folk følger med og støtter.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til hverdagen og familie og lidt om træning