Lidt om det der gir mening

Om en stor dag og en stor beslutning!

I dag har været en mega stor dag!

Vi har været til møde på Bellas skole, hendes nye skole. For meningen var jo at hun skulle starte i skole her i Glostrup, men sådan bliver det ikke.

Oven på det sidste år, som har været fuldstændig vanvittigt på alle planer med sygdom, operation, træning osv, så har vi behov for at få ro. Ro i vores hoveder og i vores hverdag. Vi har, som jeg har beskrevet før, været meget alene i forløbet. Mine forældre og bror har hjulpet det de kunne, men med 45-50 min i bil, så har det virkelig været besværlig og nogen gange umuligt, at hjælpe os i hverdagen.

Derfor har Danni og jeg gjort noget crazy! Jeg har glædet mig så meget til at fortælle og virkelig haft svært ved at tie stille!

Vi har købt et hus! 163 m2 lykke.

Og selv om jeg faktisk ik troede at jeg skulle vende tilbage, så har vi saftsuseme købt et hus i Tølløse! Det er helt fantastisk og vi glæder os meget! D. 20 juli overtager vi og det passer perfekt, for d. 1 august, skal vi aflevere vores lejlighed i Glostrup til den nye ejer.

image

Huset er virkelig pænt og velholdt og vi skal ikke røre en finger før vi flytter ind! Med tiden skal gulvene slibes, men det skal vi lige ha sparet sammen til. Pigerne får hver deres værelse, jeg får mit længe ventede bryggers, vi får stort køkken-alrum, kæmpe stue og 2 badeværelser. Carport og stor lækker have. Vi kan slet ikke få armene ned.

Så da vi var til møde på skolen i dag, var det selvfølgelig i Tølløse. Bella skal gå på den skole jeg gik på som barn, det synes hun er ret sejt. Mødet gik virkelig godt. Forældrene sad samlet og fik en masse info, imens ungerne blev samlet i de klasser de skal gå i efter sommerferien. Bella er kommet i 0.B og hun klarede det bare SÅ godt! Hun kendte absolut ingen og det var allerførste gang hun overhoved var på skolen, men hun gik med ind i klassen og var super glad da hun kom ud igen.

Det lettede lige bekymringerne en smule, jeg tror jeg var mere nervøs end hende da vi skulle derned. Men hun er en super sej pige og jeg er, for at sige det på godt dansk, pisse stolt af hende. Hun tager det i stiv arm og glæder sig meget til at lære en masse nye venner og veninder at kende.

I og med at det jo er min hjemby, så var der også nogle forældre jeg kendte, det gir også en ret stor tryghed og Bella skal sågar gå i klasse med 2 af mine gamle venners unger. Det er for skønt.

Nu må det gerne blive d. 20 juli så vi kan komme på plads og få startet dette nye kapitel i vores liv. Og selvom det er med blødende hjerter at vi forlader Glostrup, så glæder vi os til det nye, til at komme tættere på mine forældre og ikke mindst, til at få plads omkring os!!

Så de næste 41 dage kommer til at gå med nedpakning og rengøring, men det er det hele værd!

2 kommentarer

 • Linda

  Hej Rikke.
  Må jeg have lov at sige, at I har købt et skønt hus. Vi var selv ude at se på det, dog var det en anelse for stort til os. Vi købte i stedet et skønt hus på bakkedraget😊 Nyd jeres skønne hus og stort tillykke med de 30🎈🇩🇰 🍀🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Morgensol

   Hej Linda. Ej hvor sjovt. Vi kiggede også på et på Bakkedraget, men dalstrøget var vi bare helt forelsket i og vi er så glade for at det blev det. 😊 Pladsen er perfekt til os, men 3 piger med krudt i måsen fylder også en del. Tusind tak for din hilsen. 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om det der gir mening