Et jubilæum og lidt om at stå stille..

Cirkussummarum og følelsesrutchetur

Den her uge har været total surrealistisk! Følelsesrutchetur uden lige. Frygt, lettelse, sorg, glæde, nervøsitet, det hele..

image

Igår var vi en tur i cirkussummarum, endnu en gang var det et fantastisk show med underholdning for alle, både børn og voksne. Sidste år var vi også afsted, der havde jeg lige, dagen før, modtaget min kræftdiagnose. Så i år var det virkelig overvældende at sidde i teltet igen. Til at starte med, var det faktisk ok. Men et stykke inde i forestillingen, var der lige pludselig præcis samme stemning som der var på et tidspunkt sidste år. Og på præcis samme tidspunkt, både sidste år og i år, er jeg blevet helt enormt overvældet af følelser og har måtte knibe en tåre. Sidste år sad jeg med følelsen af, at det var sidste gang jeg sku opleve det øjeblik med mine børn, jeg sad med nervøsitet, frygt og vrede i mig. Nervøsitet over den forestående operation og forløb med stråler osv, frygt for hvad tiden ville bringe af dårligdomme og kampe, og vrede over at kræften havde taget mig som gidsel.

image

I år sad jeg med en blanding af lettelse og glæde. Lettelse over at vi er lidt på den anden side igen og over at alt er gået godt, glæde over at være der igen med mine store dejlige piger og over at vores verden i dag ser helt anerledes ud end for et år siden. men samtidig var der stadig frygt, nervøsitet og vrede, frygt for fremtiden, nervøsitet for min foreståendene kontrol i august og fremover, og vrede over at kræften har påvirket mit liv som den har og vil gøre det mange år endnu.

Hele ugen har jeg virkelig været påvirket over “mit jubilæum”, meget mere end jeg troede jeg ville være. Jeg har virkelig gået rundt med følelserne uden på tøjet og det har ikke gjort det nemmere at jeg startede på job i tirsdags, hvor jeg tilmed havde en skod dag!

image

Heldigvis er der ikke mange dage til vi overtager huset, og jeg kan godt mærke at det heldigvis tager fokus lidt fra alle de dårlige tanker, jeg glæder mig bare vanvittigt til al flytningen er overstået og vi, hele min lille familie, endelig sidder i vores nye sofa i vores nye hus! Og så glæder jeg mig til bolig- og havespam. Yay!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et jubilæum og lidt om at stå stille..