Om at ha ondt i maven..

En lille flytteupdate

image

Fire in the sky i vores nye hood. 😍

Det føles mere og mere rigtigt at vi rykkede til Tølløse. At vi opgav vores elskede Glostrup. Alle frustrationerne og ærgelserne over at skulle forlade et sted som vi har været meget glade for de sidste mange år, har været det værd.

Vi elsker vores nye kvarter, vi er blevet taget SÅ godt imod, alle er så søde og hilser. Vi har fået naboer vi kan snakke med og de har sågar fortalt at de elsker at der er kommet børn til kvarteret, de elsker at sidde i haven og lytte til deres leg og fjollerier. Det er simpelthen fantastisk at føle sig så velkommen.

Pigerne er så småt ved at ha fundet sig til rette i deres nye institutioner og skolen. Opstarten var bestemt ikke en dans på roser, men med rigtig god hjælp fra søde pædagoger og en god portion kærlighed og tålmodighed har gjort at de alle 3 så småt er begyndt at holde af det. De savner stadig deres gamle venner, men har fået mange nye allerede.

Vi elsker at være tættere på mormor og morfar, det er fantastisk at kunne spise sammen i hverdagen, hjælpe hinanden og komme på uanmeldt visit! I dag gik pigerne og min mor hjemme fra dem og herhjem. Pigerne elskede det og det tog ikke mere end 20 min med pusle på gåben!

En masse gamle venner og veninder er kommet ind i mit liv igen, igår var jeg til fødselsdag hos en gammel veninde og det var så hyggeligt. Jeg havde lidt frygtet at skulle tilbage, om folk ville tage imod mig eller hvordan. Og heldigvis har alle været så søde og glade. Det er så fedt! Det må være det man kalder rigtige venner! At man kan have knap så meget kontakt i 10 år og så alligevel bare fortsætte hvor man slap. Fantastisk!!

Og ikke mindst roen er fantastisk! Det er så lækkert at her er stille! Ikke 10000 biler i timen, konstant buldrende dæk på asfalten og lastbiler der rumler over kloakdæksler, sirener og hurtigtkørende biler. Her er bare stille.

Kort sagt. Vi elsker det!! Vores nye hood.. ❤️

Ingen kommentarer endnu

Smid endelig en kommentar. Det varmer så meget når folk følger med og støtter.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at ha ondt i maven..