...hellere senfølgevirkninger og livet. Eller...

Fuck

jeg har virkelig grublet længe over om jeg skulle skrive det her indlæg. På den ene side har jeg virkelig brug for det, men på den anden side har jeg absolut ikke lyst til det.

For omkring 14 dage siden var jeg til kontrol, som jeg efterhånden har været en del gange. Jeg blev MR-scannet og CT-scannet i mave, lunger og benet. Jeg har været sindssygt nervøs og bange denne gang, men har prøvet at berolige mig selv, ikke mindst af hensyn til pigerne.

I tirsdags fik jeg svar… “vi har ikke fundet noget i maven eller lungerne…. men vi har måske fundet noget i benet…….”

fuck……

Pga implementeringen af den nye sundhedsplatform fik jeg svaret telefonisk. Jeg synes i forvejen at det var meget ubehageligt og det gjorde det bestemt ikke bedre når der nu faktisk ikke var særlig godt nyt.

Lægen jeg snakkede med understregede at de ikke var sikre på at det er noget, men at jeg selvfølgelig skal undersøges hurtigst muligt. Allerede på tirsdag skal jeg ind på riget og ha foretaget en ultralydsvejledt biopsi og først d. 27 dec. får jeg svar. Det blir en meget lang og mærkelig jul.

Mit indre er ved at vende vrangen ud på sig selv af frygt, afmagt og nervøsitet. Jeg er simpelhen rædselsslagen. Fuck… Det må bare ikke være vendt tilbage..

Jeg vil helst ikke male fanden på væggen, men jeg blir nødt til at forberede mig på det værste. Som skrevet først i indlægget, har jeg virkelig været i tvivl om jeg sku fortælle om det, men lige nu har jeg bare brug for at få tankerne ud af mit hoved!!

Jeg er pisse nervøs for Danni hvis vi skal igennem en omgang mere. Jeg er bange for hvordan vi skal klare os igennem, hvordan Danni skal overkomme det hele. Dog trøster jeg mig med at vi er tættere på min familie i forhold til at få vores hverdag til at fungere..

Pludselig er det blevet til at julen bare skal overståes, 2016 skal faktisk bare overståes…

mit hoved er overfyldt med tanker, det flyder snart over…

Fuck…

 

5

 • Rikke

  Sødeste du.
  Åh hvor jeg føler med dig. Ved slet ikke hvad jeg skal sige. Håber på det bedste og krydser alt hvad jeg kan for at det ikke er så galt som frygtet. Tusind kram og tanker fra Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej altså dog:(

  Oveni den forfærdelige måske-kræft dom, er der den modbydelige ventetid.

  Håber svaret er værd at vente på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Morgensol

   Alt var heldigvis godt. 😊💪🏻 jeg beklager at jeg ik har fået opdateret herinde før nu. Der ligger et indlæg som jeg håber du har lyst til at læse. 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvordan går det med dig?
  Håber inderligt, at du stadig er kræftfri.
  Men skulle du have fået et tilbagefald, er det muligt at blive kræftfri igen. Det er jeg stadig halvandet år efter operation af tilbagefald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Morgensol

   Hej Signe. 😊 tusind tak for din tanke. Jeg er heldigvis rask. 😊 jeg beklager at jeg ikke har fået opdateret herinde, det har jeg nu, til ære for dig. 😊 Jeg håber du forsat har lyst til at læse med 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...hellere senfølgevirkninger og livet. Eller...