Sygdom. Igen...

Slut på påskeferie..

Påskeferien lakker så småt mod enden og en ny og travl uge står for døren.

image

De største begivenheder den kommende uge, blir helt klart Bellas afslutning i børnehaven og opstart i SFO. Hold nu magle det blir spændende!

Onsdag ska vi ud og købe taske, drikkedunk og madkasse. Vi er, som altid, ude i sidste øjeblik med sådan noget. Men sygdommen først i sidste uge, satte os lige lidt tilbage i forhold til planerne.

Torsdag er “storetudedag” med hemmelig tur arrangeret af pædagogerne i BH for alle de store unger med efterfølgende aftensmad i børnehaven. Vi forældre ved kun hvornår vi skal aflevere og afhente, så det blir meget spændende at høre, hvad de været på af eventyr.

Og fredag går det løs med SFO! Bella er SÅ klar! Me, not so much.. Men Gud hvor er jeg glad for at jeg stadig har en baby!!

Påskeferiens ende betyder også genopstart i trykkammer. 35 gange har jeg tilbage, og de skal bare overståes. Det er simpelthen så invaliderende at hele vores hverdag er bygget op omkring de der 2 skide timer om dagen hvor jeg sidder inde i det kammer. Alting skal bare klappe med Dannis mødetider, afhentning af unger og indkøb. Der er stort set ikke plads til impulsive beslutning og er der noget jeg er dårlig til, så er det at være så begrænset! Det er nok også derfor det betyder så meget for mig at kunne køre bil igen! Jeg skal simpelthen ku køre til langbortistan hvis jeg lyster, uden at være afhængig af at andre kan køre mig.

Det skal trykkammeret jo gerne sørge for kommer til at ske, så selvom det er svært uoverskueligt med så mange behandlinger i så lang tid om dagen, så værdsætter jeg det bestemt også.

Nå men påskeferien har bestemt været tiltrængt. Vi har været i zoo, på legepladsen, til fødseldag og haft besøg af en god veninde.😊 nu er ungerne puttet og jeg vil gå i kælderen og kigge på vasketøj..

image

Ingen kommentarer endnu

Smid endelig en kommentar. Det varmer så meget når folk følger med og støtter.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdom. Igen...