Lidt om praktik og lidt update

Lidt om syg mini og kontrolsvar

Fredag.. en virkelig mærkelig en af slagsen og samtidig den bedste længe.

img_6215

Pusle blev syg i går aftes med feber, så hun har sovet hos os i nat hvilket har resulteret i at jeg ik har fået meget søvn. Hun har selvfølgelig været hjemme fra vuggestue, normalt betyder det intet da både Danni og jeg er hjemme i løbet af dagen, men i dag passede det virkelig dårligt. I dag skulle jeg nemlig have svar på min seneste kontrol via telefonen.

I brevet jeg fik for læææænge siden, stod der at lægen fra riget ville ringe kl 10. Så da jeg havde afleveret de 2 store, smed jeg mig ind i vores seng med pusle og tegnefilm og ventede. Og ventede og ventede.. klokken blev 10 og 11 og 12… Mit indre var ved at vende vrangen ud på sig selv af nervøsitet og det blev bare ik bedre af at der ingenting skete. Jeg turde ikke køre nogen steder da jeg ikke ville risikere at de ringede mens jeg stod i Brugsen eller i børnehaven, og jeg havde simpelthen ik ro til at lave noget husligt eller andet. Så hele dagen har jeg ligget eller siddet i vores seng og set tegnefilm med en febersyg lille dame på skødet.

Da klokken blev ca kvart i et ringede jeg ind til ortopæd kirurgisk ambulatorium for at høre om de havde glemt mig. Jeg har selvfølgelig forståelse for at der kan være forsinkelser, men sidste gang jeg sku ha svar over telefonen havde de skrevet et tidsinterval, hvor de denne gang havde skrevet et specifikt tidspunkt. Det er nerverpirrende og ubehageligt nok at skulle have besked over telefonen frem for personligt, så al den der ventetid var uudholdelig.

Det viste sig at tiden kun var skrevet fordi “det skulle de”. Så jeg måtte bare vente…

og 3 kvarter efter var der bid. En sød læge ringede mig op og fortalte at alting så fint ud. Yay!! Hun fortalte tilmed at væskeansamlingen, som har været i mit ben siden jeg blev opereret, faktisk er blevet en smule mindre.

Nu går der 3 mdr før jeg skal ind igen og denne gang blir det også en klinisk kontrol, hvilket vil sige jeg skal ind til en læge som også skal kigge og føle på mit ben, det er meget meget længe siden det er sket. Så det ser jeg frem til, med en lille forhåbning om at de kan gør noget ved flexibiliteten i mit knæ. Kryds lige fingre for det.

Så alt i alt en sær dag med en skøn afslutning! Lettelse.dk og Pusle er ved at være på toppen igen. Eftermiddag med legekammerater,  trampolinhop, Bella der har øvet sig i at cykle, disneysjov, fredagsslik og x-Factor.

Kærlighed og god weekend❤❤

Ingen kommentarer endnu

Smid endelig en kommentar. Det varmer så meget når folk følger med og støtter.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om praktik og lidt update