At lære på den hårde måde..

Lidt om genoptræning og en ny hverdag…

I aften starter Danni på job.

I næsten 4 mdr har han været hjemme. Vi har været så priviligerede at han fik lov til at overtage noget af min barsel da jeg blev sygemeldt. Det har været en kæmpe hjælp og uundværligt! Jeg aner ik hvordan vi havde klaret den hvis han sku ha arbejdet oven i min sygdom. Pusle var jo kun 6 mdr da jeg blev opereret og var indlagt, så jeg havde på ingen måde kunne tage mig af hende og de 2 store efterfølgende uden hans hjælp.

Nu ska han så starte på job igen, det betyder at i morgen tidlig skal jeg sørge for at få pigerne klar alene. Det blir en omvæltning, men vi klarer den uden tvivl. Morgenerne er faktisk ikke så slemme, det blir værre de 7 gange her i november, hvor jeg skal hente pigerne, lave mad og putte, alene.

Jeg har gjort det millioner af gange før, men nu er min verden bare helt anerledes. Jeg er så træt hele tiden, mine kræfter slipper hurtigt op og specielt om aftenen hår jeg hurtigt kold. Vi tager en time ad gangen og heldigvis er Bella og Alberte så store at de selv kan det meste.

I morgen er også dagen hvor jeg skal starte på en ny genoptræning. Jeg ska i varmtvandsbassin hvor jeg skal lave diverse øvelser som så forhåbentligt kan gå ind og løsne mine muskler lidt, så fyssen efterfølgende kan gennemarbejde benet. Det skulle jo meget gerne ende med at jeg kan bøje benet bare en smule mere og starte på job igen.

Jeg er meget spændt på om det har nogen virkning. Det skal det!

2 kommentarer

 • henriette@ka-net.dk

  Det der varmtvandsbasin lyder som en rigtig god ide. Har hørt at det har en super god virkning. Jeg er sikker på du klarer det, nu Danny, starter job. Men husk at ” sige fra” så du ikke påtager dig for meget. Knus og tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Morgensol

   Ja jeg har også hørt rigtig meget godt om det, så jeg glæder mig! Og jeg siger fra så meget jeg kan, men det er svært når man er alene, ungerne er ret ligeglade. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At lære på den hårde måde..