Jeg skylder vidst noget..

Lidt om praktik og lidt update

img_5814

Ohhmy. Nu gik der igen 100 år og en sommer før jeg fik skrevet herinde. Det er ren og skær manglende overskud der er årsagen. Jeg synes livet er svært og jeg har mange kriser over min situation, fremtid og helbred. Alting er så usikkert. Jeg håber det hele vender, en gang..

Men lidt godt er der da. Jeg er startet i praktik i forbindelse med jobafklaring. Jeg har selv fundet stedet via et opslag jeg lavede på Fb, da kommunen, for at sige det mildt, ikke ku få fingeren ud. I februar havde jeg været i jobafklaring i et år hvor INTET, absolut intet var sket. Så jeg tog sagen i egen hånd og lavede som skrevet et opslag på Fb. Det gav pote og nu er jeg i praktik hos en meget sød kvinde der hedder Mette. Hun har et firma der hedder Ruberno Classics, hvor hun opkøber, istandsætter og videresælger retro møbler, interiør osv. Det er super spændende og hyggeligt og jeg får prøvet nogle helt andre ting end hvad jeg før har lavet. Og det er jo netop dét, der er meningen.

Jeg har kun været der få gange og her i starten er det meget stille og roligt med 2 timer, 2 gange om ugen hvilket jeg så langsomt skal øge. Jeg kan allerede mærke at det er meget langt tid siden jeg har været i gang og jeg skal passe på at jeg ikke tror at jeg kan mere, end jeg egentlig kan. Men jeg glæder mig til at mit sind og min krop har vænnet sig lidt mere til at arbejde igen, for, er du vimmer, hvor jeg savner det. Bare det at snakke med andre voksne mennesker, det mangler jeg så meget! Jeg er blevet så elendig til at begå mig socialt. Mig, der altid har været mega åben og udadvendt.

Det eneste minus ved det er, at det kun er begyndelsen på mit forløb og jeg frygter for hvor lang tid det kommer til at tage. Man hører alle de her skrækhistorier om sådanne forløb, hvilket også var grunden til at jeg kæmpede med næb og kløer for ikke at komme ind i den box. Men nu er jeg her og så må jeg bare prøve at se meningen med det. Det er svært, men jeg prøver.

nåeh ja, så er der også det minus, at Mette har SÅ mange fede ting, at jeg blir forelsket hver gang jeg blir præsenteret for nye varer. I dag har jeg pudset de fineste champagneglas i sølv og messing. De er simpelthen så smukke og tager mig direkte til riddertiden og de smukke sølvkrus man altid ser de drikker af på film.  Jeg var meget tæt på at tage dem alle med hjem. Det er godt at vi ikke har nogen penge, for så havde jeg brugt dem alle hos Ruberno Classics.

img_6191

De fine glas, før og efter en oppudsning. Så smukke! 

I morgen skal jeg til møde med min nye jobafklaringskonsulent, som de så fint kalder det, vi ku også bare kalde det for en sagsbehandler, men nej nej. Det er jeg temmelig spændt på og lidt nervøs for. Jeg magter ik hvis jeg skal til at kæmpe… positiv positiv positiv!!

Fredag får jeg svar på min kontrolscanning, som jeg var inde og få lavet i sidste uge. Endnu mere nervepirrende!!

så her går det som det plejer, op og ned. Lidt for meget med i øjeblikket, men mon ik det vender snart..

Ingen kommentarer endnu

Smid endelig en kommentar. Det varmer så meget når folk følger med og støtter.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skylder vidst noget..