lidt nyt om genoptræning og nye veninder...

Creed

Danni og jeg tog en impulsiv beslutning i dag..

Vi trængte virkelig til at komme lidt ud, sammen, så vi drønede ud i fields i den nye bio og så den nye Rocky film, Creed.. Jeg ville egentlig helst ha set “under sandet”, men Danni kan simpelthen ik se krigsfilm af den kaliber, pga hans tid som udsendt. Det kommer vidst lige lovlig tæt på.

Så vi valgte “Creed” og hold nu op hvor er jeg glad for det! For SHIT hvor er den fed!!

I starten var jeg liiiidt skeptisk og forudså at den måske godt ku blive lidt langtrukken, men der tog jeg grueligt fejl! Den rørte helt ind hvor jeg er allermest sårbar! Den kom SÅ tæt på! Både i forbindelse med min sygdom (som jeg ik havde forudset) og den rørte det sted i mit hjerte hvor min afdøde svigerfar bor! Samtidig så ville man bare SÅ gerne at det lykkedes for Adonis, som hovedpersonen hedder, så man blev virkelig grebet af historien og personerne i den. Det er en virkelig flot efterfølger til Rocky-filmene.

Den er virkelig værd at se, også selvom man måske ikke er til sen slags film normalt! Den handler ikke kun om boksning, men om så meget mere!

Jeg blir nødt til at se den igen, den rørte mig så meget og jeg gik flere gange ind i mig selv fordi den fik mig til at reflektere over nogle ting i mit liv, både i fortiden men bestemt også i min nuværende situation! Så der er nogle passager jeg måske ik helt fik med fordi jeg var lidt rørstrømsk..

se den, blev der sagt!

Og så skal jeg noget mega spændende på onsdag, men det fortæller jeg mere om der!

Ingen kommentarer endnu

Smid endelig en kommentar. Det varmer så meget når folk følger med og støtter.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lidt nyt om genoptræning og nye veninder...