Gode svar og ny scanning..

Lang uge og endnu længere til mandag..

image

Den her uge har været sindssygt lang, den har mindst varet 14 dage og det er på trods af træning, læge besøg med pusle og jeg selv og fastelavn. Og jeg synes stadig der er lang tid til mandag hvor jeg skal ind og ha svar på den sidste kontrol scanning af maven jeg var til. Samtidig skal jeg også rykke for beslutningen fra kirurgerne om, om de vil operere mit ben igen. Hele min fremtid afhænger af, om de vil foretage det der hedder et brissement. Det er en operation hvor jeg blir lagt i fuld narkose og så bøjer de simpelthen benet det de kan. Evt åbner de og løsner/fjerner arvæv.

I starten ville jeg for alt i verden undgå at skulle igennem endnu en operation og samtidig synes jeg at det lød mega ulækkert med sådan en operation. Men nu er jeg indstillet på, at det er det der skal til, for at jeg kan komme til at bruge mit ben normalt.

Der sker ik en fis med bøjningen og det kræver så sindssygt mange kræfter bare at gå rundt, det er virkelig hårdt og gør at jeg blir så træt. Det harmonere temmelig dårligt med at være mor til 3, sku jeg hilse at sige!

Så jeg håber virkelig at lægerne vil operere! Det skal de simpelthen!

Jeg træner selv i øjeblikket, efter varmtvandsbassin. Starter med crossmaskine, som jeg lige præcis kan bøje benet nok til at bruge, derefter laver jeg nogle knæbøjninger og lidt romaskinen og til sidst sidder jeg på benpresseren. Så i morgen er jeg ret sikker på en god gang smerter, men det hører med..

Nu vil jeg holde weekend med mine 3 fastelavnspiger, afslapning og hygge..

image

Ingen kommentarer endnu

Smid endelig en kommentar. Det varmer så meget når folk følger med og støtter.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode svar og ny scanning..