Alt ok!

Fuck cancer!

imageRundt omkring på nettet, i butikkerne osv kan jeg efterhånden gennemskue at det snart er lyserød uge. Støt brysterne. Brystkræft er ganske forfærdeligt og det er urimeligt at så mange kvinder hvert år bliver ramt. Men jeg kan alligevel ikke lade være med at blive lidt meeh. Jeg er jo nok lidt miljøskadet, men jeg mener jo og ville ønske, at man skal støtte alle former for kræft. Der burde være fokus på alle former for kræft.

Fuck cancer. Du er ikke alene. Hold om mig.

Det var bare lige det..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt ok!